Bulvár

Fordulat Fekete Dávid ügyében – kemény döntést hozott a feleség

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.20 | 09:48

Miután beadta a válókeresetet a több mint 100 millió forinttal vádolt énekes felesége, arról is határozott, ha börtönben marad Fekete Dávid, akkor nem láthatja ikerfiait.

Jövő hétvégéig kell döntést hozniuk a hatóságoknak, hogy továbbra is börtönben várja a tárgyalást a Megasztár egykori énekese, vagy enyhítenek kényszerintézkedésén. Mint ismert, idén májusban vették őrizetbe Fekete Dávidot, akit több mint 100 milliós csalással, közokirat-hamisítással és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják.

Az enyhítésnek akár örülhet is az egykori énekes, mivel így találkozhat kétéves ikerfiaival is. Ugyanakkor beárnyékolja a fejleményeket, hogy felesége, Regina beadta a válókeresetet, amelyről a Bors úgy tudja, hogy a börtönbe postázta az asszony jogi képviselője.

„Valószínűsítem, hogy megkapta Fekete Dávid a bontóperben benyújtott keresetet, ami nem csak a házasság felbontását tartalmazza, hanem járulékos kérdéseket is: úgy, mint gyermekelhelyezés, kizárólagos szülői felügyeleti jog, tartásdíj és kapcsolattartás” – nyilatkozta a Borsnak, dr. Pikali Petra, Regina jogi képviselője. Hozzátette, „ügyfelem azt szeretné, ha a gyermekeik életében részt venne az édesapjuk is, hiszen az egészséges fejlődésükhöz erre szükség van, tehát bármikor meglátogathatja őket, amikor szeretné.” Azt viszont tudni véli a portál, hogy mindez csak akkor valósulhat meg, ha Fekete Dávid kikerül a börtönből. Ellenkező esetben Regina nem hajlandó a börtön falain belülre vinni a fiúkat.

Különösen abban a tudatban nem, ha a bíróság bűnösnek találja az énekest, akkor akár 11 évet is kaphat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló