Bulvár

Molnár Anikó élete teljesen megváltozott – semmi sem lesz ugyanolyan

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.23 | 18:30

Lassan 18 éve keresi az igaz szerelmet a nyilvánosság előtt Molnár Anikó. Most azonban teljesen megváltozott az élete az egykori Nagy Ő-nek.

Molnár Anikó nemcsak átvitt értelemben vannak szívproblémái, hanem a valóságban is: egyik éjszaka erős mellkasi fájdalomra ébredt, majd a bal karja is elkezdett zsibbadni. Kórházba került, a kardiológiai vizsgálat után azonban megnyugtató választ kapott a problémájára.

Molnár Anikó

Azt mondták, ez két esetben fordulhat elő egy nőnél: hormonális változáskor vagy pedig egy kezdődő koszorúér-szűkületnél. Megállapították, hogy nincsen kezdődő koszorúér-szűkületem, tehát valószínűleg hormonális változás. Én azt mondom, hogy az is, plusz, hogy mindent a szívemre vettem az elmúlt 46 évben, mióta élek

– mesélte a Tények Plusznak adott interjúban.

A kórházi ágyon feküdve azonban teljesen megváltozott Molnár Anikó élete. Belátta, egész életében rohant, mindent erőből és egyedül akart megcsinálni és a szerelmet is görcsösen kereste. Immár teljesen átértékelte az életét és rengeteg felesleges dolgot elengedett az életéből.  Ha pedig mégsem talál rá a szerelem, azt mondja, már az sem zavarja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.