Bulvár

Teljesen meztelenül pózolt Vajna Timi és Damu Roland – mutatjuk a képet

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.27 | 13:18
  • trendindex: 14

Vajna Tímea miatt milliárdokat érő háza miatt foglalkozik a média, ameddig Damu Roland adományokat vár!

A színész és volt menyasszonya a Mr. és Mrs. című vetélkedő kedvéért vetkőzött anyaszült meztelenre még 2010-ben. Ám ez a kép teljesen új értelmet nyer 11 évvel később.

vajnatimea_1

Damu és Tímea kapcsolata azonban pár éven belül hatalmasat fordult, míg Roland a börtön falai között vette feleségül Edinát, akivel a pszichiátrián találkoztak.

Menyegzőjük húsz perc alatt, a kopár börtönfalak között zajlott le. Palácsik Tímea és Andy Vajna Los Angelesben, Antonio Banderas otthonában kelt egybe, és lett Magyarország egyik leggazdagabb nője miután Vajna elhunyt.

vajna_1

Ebben a pózban tudtuk a legjobban megoldani, hogy mindenünk takarásban legyen. Arra pedig különösen ügyeltem, hogy Timi is biztonságban érezze magát a fotózáson, ezért került ő a hátam mögé, és persze mindkettőnknek nagyon fontos volt, hogy arról biztosítottak minket a szervezők: semmi nem látszik belőlünk

– mondta Damu még 2010-ben amikor a kép is készült.

Láttad már a legújabb videónkat, ha nem akkor nézz bele!⤵️

Most Vajna Tímea miatt milliárdokat érő háza miatt foglalkozik a média, ameddig Damu Roland azzal került ismét a köztudatba, hogy a Facebook oldalán vár adományokat.

Címlapkép: TV2


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.