Bulvár

Újabb celeb-botrány van kirobbanóban? Ismét célkeresztben Berki Mazsi

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.28 | 17:18
  • trendindex: 2

Nem csillapodnak a kedélyek a médiában való gyermek szerepeltetések témájában.    

Sokadjára robban ki ehhez hasonló vita, most éppen azután, hogy a birkózó Bárdosi Sándor kiesett Berki Mazsi ellen a Dancing With The Stars versenyéből – írja a borsonline.hu.

dwts

Bárdosi a gratuláció után öklendezést imitált, amit később azzal indokolt, hogy gyomorforgatónak tartja, hogy az özvegy mindent bevetett annak érdekében, hogy versenyben maradjon, még a kislányát is bevitte a stúdióba, hogy az emberekből együttérzést váltson ki, így a szavazataikkal ne ejtsék ki.

A kialakuló botrányt az ismert lemezlovas, Cooky és felesége Debóra sem hagyta szó nélkül, ugyanis a tavalyi évadban erős kritikát kaptak Bereczki Zoltántól, amiért gyermekeiket szerepeltették a műsorban.

Bereczki a Dancing második évadában – amikor mi szerepeltünk és amikor a gyermekeinek tíz másodpercre megjelentek az egyik táncunkban –, azt mondta, hogy társadalmilag nem elfogadott, hogy a kiskorúakat a kameráknak mutogatjuk. Megalázott ezzel minket.

– mondta a Tényekben Cooky és Debóra.

Nem volt bennünk tüske egészen szombatig, amikor megláttuk, hogy a Berki Mazsi kislánya megjelent a kisfilmjében

– értetlenkedett a házaspár.

Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy társadalmilag nem elfogadott az ilyen, akkor most nem ugyanezt kellene mondania?

– kérdezi Cooky majd így folytatja a Borsnak:

Ha megváltozott a véleménye időközben, azt elfogadom, akkor viszont nyilvánosan kellett volna bocsánatot kérnie tőlünk. Ha nem változott meg, akkor Mazsinak is be kellett volna szólnia. Egy szó, mint száz, tisztelem nagyon Bereczkit mint énekest és rendezőt, de zsűriként… öngólt rúgott most ezzel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló