Bulvár

Bunkó volt Rami Malek egy fiatal rajongóval, vagy inkább a srác a pimasz?

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.31 | 13:53

A Bohemian Rhapsody sztárjának esete a Xan Black nevű rafinált követőjével.

A Bohemian Rhapsody című filmet promotáló Rami Maleket elővette a minap a sajtósa, hogy van valami, amit látnia kellene.

Te jó ég, mit követtem el?

dermedt meg a színész a kollegina felszólítására.

 

View this post on Instagram

 

Back by unpopular demand! @colbertlateshow

A post shared by @ ramimalek on

Persze nem történt nagy dráma, csak annyi, hogy a Queen-film főszereplője manapság egyfolytában járja a világot, és gyakran kerít sort szelfizésre is. Egyik rajongója október 30-án csípte el Manhattanben. A 19 éves Xan Black fotózkodás közben kérte meg a Mr.Robotból is ismert színészt, hogy üzenjen valamit a srác barátainak. Malek ezt udvariasan visszautasította, és felajánlotta, hogy készüljön inkább csak kép róluk. Ám utólag kiderült – erről a találkozásról videó is készült.

A csípős megjegyzéssel tálalt, rövid felvétel azonnal kétmillió megtekintőt húzott be Twitteren, köztük magát a hírességet is.

Rászántam magam, hogy én is megnézzem.

A színészre a sajtósa előtte már a frászt hozta, mennyire kínos ez a spontán szereplése. Már a legrosszabbra számított, de úgy jött le neki, hogy

Annyira nem is lett ciki. Szerintem nem vagyok leuralós!

Ebben a korban mindenki üzemkész mobilokkal rohangál, és pillanatokon belül feltölti az anyagait a világhálóra – Malek szerint ez így nagyon nincs a rendjén. Saját maga is rendelkezik felületekkel, de nem azokon lóg egyfolytában.

Örülök, ha a kedvelőimmel fotózkodhatok. De szeretem azt is tudni, hogy mi történik eközben. Ha valaki egyből videóra vesz, az számomra tolakodásnak hat.

A helyzet az, hogy a kellemetlen felvétel kikerült a netre is, és a színész a Vanity Fair szerint ezt nem fogja annyiban hagyni.

Igazából mosolygok rajta, de nemsoká megyek az Ellen DeGeneres-műsorba, és lehet, hogy bedobom ezt a témát, mert engem szórakoztat.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló