Bulvár

Kiderült pár dolog a drog miatt kórházba vitt sztár énekesnőről

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.31 | 13:28
  • trendindex: 2

Alekosz és Baukó Éva egyaránt kiakadt a sztori miatt.

Még csütörtökön egy budapest-angyalföldi címre riasztották a rendőröket, ahonnan mentővel és rendőri kísérettel vittek kórházba egy énekesnőt – írta aznap a Propeller. Hírek szerint az énekesnő komoly sérüléseket okozott magának, mindkét kezén mély vágásokat ejtett, jelentős mennyiségű vért találtak a kiérkező rendőrök. Alekosz sem hagyta szó nélkül a történteket, közösségi oldalán fogalmazta meg gondolatait.

A lapok személyiségi jogokra hivatkozva nem hozták nyilvánosságra

az énekesnő nevét, bár több fórumon, közösségi oldalon és cikkben is felvetődött Tóth Andi neve. Ennek kapcsán a Bors megkereste az énekesnő menedzserét, aki kategorikusan tagadta, hogy az énekesnő kapcsolatba hozható az eseményekkel. „Miféle személyiségi jogok!? Botrányos közszereplő!” – írta Alekosz.

„Ön és közveszélyes. Öngyilkos akart lenni,

a lakása pedig drogtanya. A rendőrség nyilvánosan beviszi, a hazug menedzsere kiviszi, a tévé pedig milliós gázsikért vezetőműsorba teszi. Magyarország”

– tette hozzá. Alekosz a “Menedzserúrnak” is nekiment, úgy véli, hogy “pár nap múlva úgyis kiderül, hogy hazudott”. Szerinte, ha ezt a „botcsinálta menedzser és a tinglitangli kegyeltje megússza”, akkor az üzenet világos. „Igyál drogozzál, és akkor televíziós műsorokban szerepelhetsz. Milliomos, nagy sztár lehetsz” – kesergett Alekosz.

Baukó Éva is beszállt a kommentelésbe, ezt írta:

„Így megy ez… 10 éve ciki volt drogosnak, meg piásnak lenni, mára menő lett! Kokainozol=szerepelsz. Iszol=szerepelsz! Szexuálisan elégítesz ki felső vezetőket akár a televíziós körökben, akár máshol=műsorok, műsorvezetés”

– írta Baukó, aki azt is megjegyezte, hogy énekes tehetségkutató nyertese a hölgy.

Egy másik kommentre válaszolva pedig elárulta, hogy a hölgy erdélyi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.