Bulvár

“Elszaladt velem a ló, megcsaltam” – Szakított az X-Faktor felfedezettje Kiss Kevin

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.05 | 19:18

Kiss Kevin egyértelműen az X-Faktor 11. évadának egyik legnagyobb felfedezettje.

Kevinnek nem egy saját dala jelent már meg, mentora, Puskás Peti folyamatosan támogatja és segíti őt a karrierje beindításában.

A gyorsan jött sikerrel az is együtt jár, hogy rengeteg lány figyelmét felkelti, többen bepróbálkoznak nála, illetve szeretnék őt jobban megismerni. Lakatos Levente podcast műsorában a lovászfiú most őszintén beszélt az egyik szívfájdalmáról, miszerint szakítottak a barátnőjével a műsor miatt.

Nemrég lett vége, egy két-három hete a kétéves kapcsolatomnak. Egy kicsit elszaladt velem a ló… Megcsaltam, de nem volt csók meg semmi, csak hogy ha lehetett volna rá lehetőség, hogy megtegyem, akkor megtettem volna

– vallotta be őszintén Kevin, hogy nála ez már a megcsalás kategória volt.

Megmondtam neki, hogy mit csináltam aznap este, tulajdonképpen felkínáltam tálcán magam, hogy “bébi, szedj szét!” Nekem nagyon sokat hazudtak, így egyből szóltam neki. Nagyon szeret engem, azt a mai napig tudom, bár már nem beszélünk, de simán megbocsátotta volna ezt nekem

– hangsúlyozta ki az énekes, viszont kiemelte: ő nem tartotta volna fairnek és tisztességesnek, ezért szakított párjával. Az X-Faktor versenyzője azt is szóba hozta, hogy két év alatt megannyi emlékük volt közösen a lánnyal, amelyekre jó szívvel emlékszik vissza.

Rendhagyó főzőműsorunkban egy kétezer éves receptet főzünk, és kóstolunk meg. Rendhagyó múltidézés, melyet nem érdemes kihagynod!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló