Bulvár

“Elszaladt velem a ló, megcsaltam” – Szakított az X-Faktor felfedezettje Kiss Kevin

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.05 | 19:18

Kiss Kevin egyértelműen az X-Faktor 11. évadának egyik legnagyobb felfedezettje.

Kevinnek nem egy saját dala jelent már meg, mentora, Puskás Peti folyamatosan támogatja és segíti őt a karrierje beindításában.

A gyorsan jött sikerrel az is együtt jár, hogy rengeteg lány figyelmét felkelti, többen bepróbálkoznak nála, illetve szeretnék őt jobban megismerni. Lakatos Levente podcast műsorában a lovászfiú most őszintén beszélt az egyik szívfájdalmáról, miszerint szakítottak a barátnőjével a műsor miatt.

Nemrég lett vége, egy két-három hete a kétéves kapcsolatomnak. Egy kicsit elszaladt velem a ló… Megcsaltam, de nem volt csók meg semmi, csak hogy ha lehetett volna rá lehetőség, hogy megtegyem, akkor megtettem volna

– vallotta be őszintén Kevin, hogy nála ez már a megcsalás kategória volt.

Megmondtam neki, hogy mit csináltam aznap este, tulajdonképpen felkínáltam tálcán magam, hogy “bébi, szedj szét!” Nekem nagyon sokat hazudtak, így egyből szóltam neki. Nagyon szeret engem, azt a mai napig tudom, bár már nem beszélünk, de simán megbocsátotta volna ezt nekem

– hangsúlyozta ki az énekes, viszont kiemelte: ő nem tartotta volna fairnek és tisztességesnek, ezért szakított párjával. Az X-Faktor versenyzője azt is szóba hozta, hogy két év alatt megannyi emlékük volt közösen a lánnyal, amelyekre jó szívvel emlékszik vissza.

Rendhagyó főzőműsorunkban egy kétezer éves receptet főzünk, és kóstolunk meg. Rendhagyó múltidézés, melyet nem érdemes kihagynod!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló