Bulvár

Élete végéig zárt osztályon marad a Big Brother magyar győztese

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.07 | 11:57
  • trendindex: 4

„Soha nem jöhet ki a pszichiátriáról!” - ismerőse szerint BB Évi.

BB Évi jelenleg 24 órás felügyelet alatt áll és jelenleg úgy fest, hogy soha többé nem hagyhatja el a pszichiátriát. A fiatal kaposvári pincér, Párkányi Éva húsz évvel ezelőtt nyerte meg a Big Brother első évadját, ami után teljesen megváltozott az egész élete. Mellékszál, hogy ő és partnere szexelt először egy kereskedelmi csatorna műsorán. BB Évi utóélete azonban jóval szomorúbb fordulatokat tartogatott:

a megnyert pénz a vesztét hozta, hamar ki is folyt a kezéből.

Függőségei miatt már 2005-ben elmegyógyintézetbe került, 2009-ben skizofréniát diagnosztizáltak nála. Két gyermeke közül a nagyobbikat nagynénje neveli, míg a kisebbik nevelőszülőkhöz került. BB Évi ma egy pszichiátriai intézmény lakója, ahol 24 órás felügyelet alatt áll. Neve elhallgatását kérő ismerőse szerint jelenleg nyugodt, de volt, hogy agresszíven viselkedett az ott dolgozókkal.

„Néha vannak rosszabb napjai, de ezek ellenére javult az állapota.

Tény, volt időszak, amikor még féltek tőle az ápolók, mert agresszívabb volt, de ez nem csoda, hiszen komoly skrizoféniával vitték be az intézménybe. Szomorú tény, de ő már soha nem jöhet ki az intézményből. Jelenleg neki ez a legjobb hely, ahol lehet. Kétlem, hogy bárhol máshol megkapná azt a figyelmet, amire igazán szüksége van”  – mesélte Éva egyik ismerőse a Borsnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló