Bulvár

Nagy trauma érte Britney Spearst: Visszafordíthatatlan idegkárosodást szenvedett

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.08 | 16:18

Britney Spears szörnyű fájdalmait csak a tánc képes enyhíteni.

Az énekesnő azt mondja, abban az egészségügyi intézményben sérültek meg az idegei, ahol akarata ellenére tartották bent. Britney Spears minderről a közösségi oldalán vallott és azt is elmondta, a szörnyű fájdalmait csak a tánc képes enyhíteni.

Nem ritka, hogy meztelen képeket tesz közzé, van, ahol a saját családját szidja, de a táncos videói is megsokszorozódtak. Most elárulta, hogy ez utóbbi az egyetlen dolog, ami képes enyhíteni a fájdalmait, ugyanis egy hosszú posztban mesélt arról, legalább heti háromszor arra ébred, hogy teljesen le van zsibbadva a keze. Saját bevallása szerint ilyenkor úgy érzi, mintha a teste jobb oldalát tűvel szurkálnák.

Rendhagyó főzőműsorunkban egy kétezer éves receptet főzünk, és kóstolunk meg. Különös múltidézés, melyet nem érdemes kihagynod!

Erre nincs gyógymód, talán csak Isten. Idegkárosodást az okozhat, ha az agy nem jut elég oxigénhez, ilyenkor az agy gyakorlatilag leáll

– írta bejegyzésében Britney, aki azt is elárulta, ezek a tünetek három évvel ezelőtt jelentkeztek nála. Az énekesnő azt mondja a fájdalmait kizárólag a tánc enyhíti, a mozgáson túl pedig Isten kegyelmében hisz, úgy gondolja neki köszönhetően talált rá erre a gyógymódra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Channel 8 (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Amikor táncolok nem érzem a fájdalmat. Ilyenkor olyan, mintha visszatérnék a bennem élő gyerek elmeállapotába

– írta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló