Bulvár

Gyász, elhunyt a legelső Marlboro Man

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.09 | 11:18

John Wayne cimborája, Robert Norris sosem gyújtott rá!

A piros-fehér dobozos cigaretta eredeti reklám-alakja, aki a világon először tartott a kezében Marlboro-t – nincs többé. 90 évet élt a cowboy, aki akkor és aztán sem gyújtott rá. Robert Norris valóban lovak közt töltötte életét: Colorado Springsben, saját farmján hunyt el november 3-án.


A férfi úgy került a dohánygyár látókörébe, hogy egy magazinban megjelent róla és híres színész barátjáról egy közös fotó. A cég lenyomozta John Wayne cimboráját, aki már akkor is egy 63 ezer hektáros ranch-én éldegélt.

 

View this post on Instagram

 

“Talk low, talk slow and don’t talk too much.” #JohnWayne

A post shared by John Wayne “The Duke” (@johnwayneofficial) on


A ’60-as években járunk, és Bob gyakorlatilag szívességből állt be a dohányterméket hirdetni. A karakteres lovas 12 évig volt látható újságokban, hirdetőtáblán és tévéreklámokban. A döbbenet az volt a történetben, hogy emberünk soha egy szál bagót nem szívott el.


Végül azért szállt ki az üzletből, mert nem akart rossz példát mutatni a gyerekeknek. Jó lelkét egyébként filantrópként és helyi közössége kulcsfigurájaként többször is bizonyította. Számos rodeo-esemény szervezésébe is besegített a négygyermekes apa, aki 2016-ban özvegyült meg. Neje 88 évet élt, teszi hozzá a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló