Bulvár

András herceg tagadja, hogy szexuális viszonya lett volna egy fiatalkorú lánnyal

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.17 | 09:49

Sőt, arra sem emlékszik, hogy egyáltalán bármikor is találkozott volna a nővel.

Határozottan tagadta András yorki herceg, a brit uralkodó fia, hogy szexuális kapcsolata lett volna egy fiatalkorú lánnyal.

JOHN THYS / AFP

András hercegről már évekkel ezelőtt kiderült, hogy közeli üzleti és baráti kapcsolatokat ápolt egy amerikai pénzemberrel, Jeffrey Epsteinnel, aki korábban a börtönt is megjárta fiatalkorú lányok sérelmére elkövetett szexuális visszaélések miatt. Epsteint a nyáron ismét őrizetbe vették hasonló vádakkal, de augusztusban holtan találták börtöncellájában. A halottkémi vizsgálat megállapítása szerint öngyilkosságot követett el.

Az ügy hosszú évek óta parázslik, de négy éve különös intenzitással került a felszínre, miután kiderült: Epstein ellen szexuális üzelmeinek egyik volt áldozata polgári peres keresetet nyújtott be egy floridai bíróságon. A feljelentő, a jelenleg 35 éves Virginia Roberts-Giuffre szerint Epstein New Yorkban, Londonban és az Amerikai Virgin-szigeteken 2001-ben és 2002-ben több alkalommal is szexuális kapcsolatra kényszerítette őt András herceggel. A nő 2001-ben 17 éves volt, és a floridai törvények szerint akkor még kiskorúnak számított.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7) on

András herceg vendégeskedett Jeffrey Epstein kastélynak beillő floridai otthonában is, a néhai mágnás egykori barátnője, Ghislaine Maxwell londoni házában pedig 2001-ben közös kép is készült róla és a fiatal nőről, akinek derekát a yorki herceg a fotón átkarolja. Az 59 éves András – II. Erzsébet királynő harmadik gyermeke, aki jelenleg a nyolcadik a brit trónutódlási sorban – a BBC televízió Newsnight című oknyomozó magazinműsorának szombat éjjel sugárzott adásában azonban kategorikusan tagadta, hogy valaha is szexuális kapcsolata lett volna Virginia Roberts-Giuffre-val. A herceg a maga nemében szinte példátlan interjúban kijelentette: arra sem emlékszik, hogy egyáltalán bármikor is találkozott volna a nővel.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló