Bulvár

Bereczki Zoltán lerántotta a leplet Azahriahról

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.17 | 13:18

Bereczki Zoltán a Palikék világa, Ilyen az élet című műsorban fejtette ki a véleményét Azahriahról.

Sokaknak nem kell bemutatni a fiatal énekest, aki jövő májusban háromszor is megtölti a Puskás Arénát. Azahriah sikereit a teljes szakma csodálattal, és némi irigységgel követi, ami nem csoda, hiszen magyar előadóként ő az első, aki megtölti a Puskás Arénát háromszor egymás után.

Most Bereczki Zoltán is elmondta a véleményét.

Lerántom Azahriáhról a leplet zeneileg, ez gyrososnál szól ez a zene 20 éve.

Bereczki Zoltán szerint a fiatal előadó olyan hullámra ült rá, amire az ember odakapja a fejét. A színész-énekes úgy véli, mindenki, aki “prüszköl” azért prüszköl, mert ő nem tudta ezt megcsinálni.

Ez egy arab zenei hangzásvilág, amit a kissrác csinál. Ha leveszed róla a magyar zenét, és elkezdesz rá ilyen arab halandzsát csinálni, akkor pont ugyanez a zene szól a gyrososban. Csak a hangszerek alatta, a szöveg, amit csinál (..) amit nem fogsz tudni mellé rakni. Az az életérzés, amit ő hoz. Ha szétszeded darabjaira, akkor nincs benne új, mégis olyan attitűddel, (..) olyan flowt hoz, olyan hullámra ült rá, olyan belső története van a srácnak, amire oda kell kapnod a fejed

– magyarázta Bereczki.

Az eszközök, amiket használ, abban semmi új nincs, de az összerakott dolog, ami ebből összeáll, az valami egészen egyedi és zseniális.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló