Bulvár

“Kivágták belőlem azt, ami rengeteg traumát okozott” – Horváth Gréta megmutatta a hasát

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.17 | 09:50

Hatalmas átalakuláson esett át Horváth Gréta az elmúlt időszakban.

Most fotókon mutatta meg a plasztikáztatás utáni hasát – írja a Blikk.hu.

32 kilós fogyása után úgy döntött, kés alá fekszik, hasplasztikán esett át. Az eredménnyel nagyon elégedett, közösségi oldalán meg is mutatta.

Életem és az öngondoskodásom legjobb döntése volt, hogy ebbe az egészbe belevágtam. Rengeteg akadályon kellett átugranom, mire erre a pontra eljutottam. Közel -32 kg-os fogyásom után tudtam, ez lesz a következő lépés. Erre fejben is meg kellett érni. Az egész plasztikának volt valami iszonyatos ereje. Nem azért, mert szép lett a hasam, hanem elképesztően erős önbizalmat adott az élet számos területén. Nem, nem csak az öltözködésben. Letettem a sok terhet, szó szerint kivágták belőlem azt, ami rengeteg traumát okozott nekem lelki szinten. A plasztika nem ördögtől való. Persze, egyszerű azt mondani, hogy #szétplasztikáztatta magát Horváth Gréta

– jelentette ki.

Elképesztően boldog, s mint mondta, egészségügyileg is indokolt volt. Nem gondolja, hogy szétnyílt hasizommal kellene élnie, mert “másnak az ingerküszöbét átlépi a változás”.

Én merek változtatni és fejlődni is. Vállalom magam, minden hibámmal, és nem játszom meg magam. Ez nyilván megosztó dolog de az őszinteség ilyen! Nem tudom szavakkal leírni, mit érzek most!

Hozzátette: Olyan testben él, amiért megdolgozott, amibe sok energiát fektetett. Lelkileg ez egy nagyon nehéz és megterhelő út volt a számára, de minden percét élvezte, akkor is, ha sírt.

Szeretem ezt a lányt a képen, mert bátor és erős! Te is ilyen vagy, igen Te, aki most olvasod. Semmivel nem vagyok több nálad, és pont ezért képes vagy te is az átalakulásra, a határok meghúzására és a bátorságra, ha plasztikáztatni szeretnél! Nekem az egész életem megváltozott

– zárta a gondolatait Gréta, aki megemlítette, hogy 6 hónapig vizesedhet az operált terület, de ez teljesen normális, mivel a végleges forma elérése fél évbe telhet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló