Bulvár

Kitiltották a korlátlan fogyasztású étteremből, mert túl sokat evett

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.19 | 13:48

Kínában, egy Kang nevű férfi többször visszament az étterembe, ahol egy bizonyos összegért bármennyit ehetett. Eléggé szó szerint vette, kitiltották a helyről, mert a látogatásai veszteséget jelentettek.

Illusztráció: Pixabay

A BBC számolt a férfi történetéről, aki a grillétteremben mindig hatalmas adagokat evett. Az első látogatásakor megevett 1,5 kilónyi sült disznót, másodjára pedig közel 4 kiló garnélát falt fel. Az étterem tulajdonosa panaszolta, hogy Kang étvágya miatt néhány száz jüant(5-20 ezer forint) vesztettek látogatásonként, ezért tiltották ki a férfit.

Kang ugyanakkor nem érti, mi a baj a lenyűgöző étvágyával, az elmondása szerint ez diszkrimináció, és nem ő tehet róla, hogy ennyit tud enni. A tulajdonos elmondta, hogy a vendégek általában csak csipegetik a garnélát, Kang viszont azzal kezd, hogy maga elé teszi az egész tálcát, és simán bepuszilja az egészet. Ráadásul a szójatejkészletük is megsínylette a férfi hatalmas bendőjét, egy-egy látogatásakor 20-30 üveggel tudott meginni.

A nagyevő férfi egyébként élőben streamelte az étkezéseit, a szóban forgó étterem Kanggal együtt a streamereket is kitiltotta a helyről. A sztori nagyot ment a Weibo nevű közösségi oldalon, ahol a kommentelők szerint nem kellene korlátlan fogyasztásúnak nevezni a helyet, ha kirakják a sokat fogyasztó vendégeiket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló