Bulvár

„Arról volt szó, hogy 4-kor már elmész” – Járai Máté nyitott házasságuk részleteiről

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.22 | 13:48

Járai Máté egyedül ment a forgatásra, felesége mással volt addig.

Járai Máté a NőComment! vasárnapi adásában mesélt részleteket nyitott házasságáról Járai Kírával. Elmesélte, mik a szabályok, sőt Gryllus Dorka azt is kiszedte belőle, hogy

a neje mással volt, míg ő a forgatáson ült.

 

„Mindenki élhet szexuális életet, akivel akar, csak időnként jöjjön haza?” – kérdezte Gryllus Dorka. Járai erre ezt felelte: „Nem. Ez azt jelenti, hogy 23 év alatt történt X számú megcsalás, és mi minden esetben ezt megbeszéltük.” „Az az őszinteség alapja, hogy erről beszélünk.

Nem az van, hogy valaki reszket a szekrényben, mert én váratlanul előbb hazaértem a forgatásról, és esetleg Bélát ki kell dobni az ablakon. Hanem kinyitom az ajtót és azt mondom: ‘Béla, tudtam, hogy jössz, de arról volt szó, hogy 4-kor már elmész.’ És nem lesz ettől kellemetlen a dolog”

– vezette le Járai Máté.

„Szólni kell előre, hogy jön délután Béla?”

– kérdezte Gryllus. Erre Járai: „Ma például szólt, de van olyan, hogy nem.”

„Nekem ez rosszul esik, de ugyanakkor spannol is iszonyatosan. (…) Én egyszer megőrültem a 23 év alatt. Megőrültem és akkor nagyon meg is bántottam a Kírát, mert a Kíra sokkal intelligensebb nálam. ‘Fél évre el akarok vele menni egy lakatlan szigetre!’ – mondtam neki, mire ő: ‘Szerinted nekem hogy esik, hogy te fél évre el akarsz vele menni egy lakatlan szigetre?’ (…) A szabályok is állandóan változtak.

Mindenféle szabály volt: nem találkozol egyszer csak egyvalakivel! – Ez hogy? Elfogy a város. Ezt nem lehet. Ez egy nehéz kérdés, de azt gondolom, hogy ha én nem színész lennék, akkor párterapeuta lennék, mert azt gondolom, nagyon tudnék abban segíteni, hogy ha valakit nagyon szeretsz, akkor hidd el, sokkal több mindent meg tudsz neki bocsátani, mint te azt hiszed”

– mondta el a színész, hozzátéve: „Mi azt a fajta őszinteséget választottuk, hogy ez ne fájjon, hogy én letagadok valamit, mert nekem sokkal nagyobb ügy, ha valamiről nem beszélek, mintha elmondom. Rögtön nem lesz akkora ügy.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló