Bulvár

Megszülte a saját unokáját a 61 éves magyar nő: a lánya helyett hordta ki a gyermekeket

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.22 | 14:18

A nagy esemény világrekordnak számít, hiszen első és mostani szülése között 43 év telt el.

Szeptember 30-án Epres Ilona itt szülte meg a saját unokáját, Danikát. A nagy esemény világrekordnak számít, hiszen Ilona első és mostani szülése között 43 év telt el, míg az előző rekord egy kimutatás szerint 41 év – írja a Blikk.


A nő hosszú évek alatt hétszer próbálkozott lombikprogrammal, hogy gyermeke szülessen, kisebb vagyont költöttek az orvosi beavatkozásra.

A sok beültetés azonban nem járt sikerrel, mindig elvetélt. Egyszer ugyan világra hozta a gyermekét, de őt is elveszítette. Ez annyira megviselte szegényt lelkileg, hogy letargiába esett, sőt, már megkérdőjelezte az élete értelmét is. Nagyon aggódtam érte, édesanyaként rossz volt nézni a vergődését, amikor Budapesten az orvosom felvetette, miért nem próbálom meg én a kihordást, hiszen makkegészséges vagyok.

– mondta el a 61 éves anyuka-nagymama.

Szerencsére a terhessége alatt semmi problémája nem volt, és a szülés is annyira simán folyt le, az is kiderül, hogy természetesen nem sokáig lesz hivatalosan az ő fia, mert most készül a lemondási nyilatkozata, a lánya részéről pedig az örökbefogadási.

Különben nem béranyaként, hanem dajka anyaként szerepelek a nyilvántartás szerint, és ez óriási különbség.

– mondta el.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló