Bulvár

Pusztító alpáriság: Rögtön első éjjel két pár szexelt a Való Világban a kamerák előtt

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.22 | 11:18
  • trendindex: 7

VV Bibi a Való Világban rögtön első éjszaka ledobta a gátlásait.

Még 24 órája sem megy a Való Világ az RTL II-n, mégis már két pár is túl van az első szexuális kalandon. Mivel a házban történtekről 0-24-ben élő közvetítést biztosít az RTL, a nézők beszámolói alapján lehet tudni, hogy kik azok, akik ennyire rosszul bírták a külvilágtól elzárt életet. Az RTL az első 24 órában történtekről majd hétfő este biztosít összefoglalót.

 

A Blikk az élő közvetítést kommentáló egyik néző hozzászólása alapján írja, hogy ő volt az egyik, aki azonnal párt talált magának első este:

v

Megfizethető árú all inclusive nyaralás Görögországban? Igen, lehetséges. Ebben a videóban azt is megmutatom, hogyan. Nézz bele, izgalmas lesz!


 

„lényeg, hogy első éjszaka Reni rögtön kisajátította magának a Barni nevű srácot, teljes mértékben, testileg is. Az aktus után Reni kiment egy jó cigire, aztán visszatért és szintén cigivel folytatta, csak, nos, másként… Aztán ott van a másik forróvérű szereplő, VV Bibi, akit sok csalódás ért, sok embernek adott már életében bizalmat, akik nem érdemelték meg. Csalódott sokat a férfiakban. Mielőtt bekerült a villába, azt mondta, nem nyitott egy kapcsolatra, de nem tudja, mi lesz, ha egy fiú a villában közelebb kerül hozzá. Élvezi az adrenalint, a pezsgést, az állandó menést, a konfliktusokat. És annyira azért mégsem csalódott a férfiakban, mert máris „kapcsolódott” VV Laminnal…”

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.