Bulvár

Kim Dzsongun szerint ufók ürítettek ki teljesen egy észak-koreai várost, de ő segít mindenben

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.25 | 18:48

Furcsa propaganda-videó jelent meg az észak-koreai állami adón. Komolynak szánták, de olyan, mintha a helyi Hírcsárda munkája volna.

Az állami hírügynökség arról számol be, hogy egyik napról a másikra elnéptelenedett Wonsan városa, az ott élő embereket alighanem elrabolták. A házak üresen állnak, és mindent áthat a borzasztó rohadt tojás-szag. Egy járókelő elmondja, hogy vakációzni volt a városon kívül, de mire visszatért, üres volt szülővárosa, és csak a borzasztó szagot érezte.

Mindem bizonnyal ufó-támadás történhetett, mondják a szakértők. “De nem kell aggódni, ilyesmi megtörtént már más városokban is, és jönni fognak az új telepesek hamarosan. Akik először érkeznek, megkapják a boltokban maradt élelmiszert és egy-egy üresen maradt lakást” – mondja egy névtelen “szakértő”.

A rezsim most azon dolgozik, hogy a szellemvárost újra benépesítse, és a borzalmas szag eltűnjön, de maga Kim Dzsongun sem érti egyelőre, mi történhetett – eddig a kisfilm.

A valóság ezzel szemben Korea-szakértők szerint egy elbaltázott katonai gyakorlat lehet, aminek során gázokkal és/vagy biológiai fegyverekkel kísérleteztek, de véletlenül kiirtották közben az ártatlan civil lakosságot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló