Bulvár

Lefeküdt egy férfival, akivel egy bárban találkozott, csak épp férje van és három gyereke

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.27 | 11:48
  • trendindex: 5

Ismét egy őrült szexsztori Angliából.

123rf

“A férjem 40 éves, és semmilyen érdeklődést nem mutat irántam, ez így megy évek óta. Én 38 vagyok, és régebben mindig bókolt, megcsókolt, amikor csak alkalma volt rá. Gyakorlatilag sosem szexelünk.

Az én szememben vége a házasságomnak, a férjem viszont úgy néz ki, mint aki elégedett a helyzettel. Van valakije, aki főz rá és figyel a gyerekekre, nekem csak a házimunka jut és az ágy fele.

Teljesen kielégítetlennek éreztem magam, és azt sem éreztem, hogy bárki szeretne, ezért heti egyszer elkezdtem bárokba járni, ahol úgy csináltam, mintha szingli lennék. Az egyik ilyen alkalommal összenéztem egy vonzó férfival, akivel a következő héten már beszélgettünk is. Másnap már kettesben voltunk egy randin.

Két napra erre a lakásában szexeltünk, ami fantasztikus volt. Ő 35 éves, elvált és szeret engem, és azt is mondtam, hogy az érzései komolyak. Össze akar házasodni velem, amit én is szeretnék, de nem tudom, hogyan tudom ezt megtenni anélkül, hogy bántsam a gyerekeket, akiket szeretek.”

Erre mondta a The Sun teraprutája, hogy nincs igazán jó módszer erre, mindenképp sérülni fognak, és összedől a világuk. Mindentől függetlenül érdemes lenne kideríteni, hogy miért vesztette el a férje az érdeklődését.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.