Bulvár

Megható dolgokat mondott Pápai Joci a lányáról

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.01 | 10:48

„Hanna azért érkezett hozzánk, hogy vigyázzon ránk” - mondta a Meglepetés magazinnak a népszerű énekes, aki lányával közösen adott interjút.

Fotó: TV2

Pápai Joci és párja nagyon fiatalon szerettek egymásba, kapcsolatuk csupán másfél éve tartott, amikor kisbabájuk lett. A zenész és felesége, Anita már akkor tudta, hogy együtt szeretnének megöregedni, így semmi nem jelentett akadályt.

Tudtuk, bármilyen nehézség is jön szembe, mi megküzdünk vele, különösen így, hogy itt van ez a csöppség, aki a kapcsolatunk koronája

– mesélte a Sztárban sztár leszek! mestere a Meglepetésnek, aki azt is elmondta, hogy manapság nagyon sokan várnak a gyermekvállalással addig, amíg nincsen egzisztenciájuk, de így az idő csak telik, az élet pedig elmegy mellettük.

A Meglepetés interjújában az immár gyönyörű felnőtt nővé cseperedett Hanna is megszólalt, aki gyerekkoráról és szüleivel való kapcsolatáról is mesélt többek között.

A szüleim a lehetőségeikhez mérten mindent megadtak nekem, és nem egyszer előfordult, hogy a ruha, amit szerettem volna, de épp akkor nem volt rá pénzünk, egyszer csak ott várt az ágyamon, amikor hazaérkeztem az iskolából. Nem emlékszem nélkülözésre, csak arra, hogy anya és apa rengeteget játszott és beszélgetett velem

– mesélte.

Az énekes hozzátette, úgy érzi, az életében sok mindent elrontott már, és kevés dolog van, amiben elégedett magával, de egy dologra igazán büszke: jól nevelte fel kislányát, aki még csak 13 éves volt, amikor édesapja egyik pillanatról a másikra berobbant a hazai zenei életbe. Ezzel együtt az egész család élete megváltozott, beleértve Hanna életét is, aki bár eleinte nehezen fogadta a hirtelen jött rivaldafényt, de mára már megbarátkozott vele.

Pápai Joci elmondta, mindketten érzékeny művészlelkek és önmagukkal szemben maximalisták, így közös feladatuk, hogy megtanuljanak elégedettnek lenni a teljesítményükkel, és ne hajszolják tönkre magukat. Hozzátette: Nem ez az egyetlen kapcsolódási pontjuk.

Hanna az évek alatt része lett a társaságomnak, még bulizni is olyan helyekre jár, ahol engem jól ismernek, így a portás bácsitól a biztonsági őrig mindenki az én lányomra vigyáz a szórakozóhelyen. Őt egyébként sem kell félteni. Nagyon talpraesett, stabil, határozott, még annyira sem aggódom érte, mint a 13 éves fiamért, Zalánért

– jelentette ki Joci, aki elől lánya sokáig csak rejtegette azt, hogy szeret énekelni, és autodidakta módon tanult meg zongorázni, gitározni.

A zenész nagyon büszke a lányára, és azt is elmondta, mindig is sokkal érettebbnek tűnt a koránál.

Olyan bölcsesség árad belőle, hogy szerintem már csecsemőként is felnőtt volt, és azért érkezett a családunkba, hogy vigyázzon ránk

– tette hozzá Joci.

Forrás: Blikk, Meglepetés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.