Bulvár

Tóth Vera szerint a húga mindig is egy kaméleon volt: “Az adott partnere szerint gondolkodott”

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.01 | 16:18

Tóth Vera szerint amikor Gabi azt vallotta, a család a legfontosabb, úgy is gondolta.

Tóth Vera volt az Adom a napom vendége volt csütörtökön. Szóba került a húga, aki elhagyta férjét, Krausz Gábort, majd összejött a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével.

Tóth Gabi felvállalta kapcsolatát a fricskás fiúval, csókban forrtak össze a színpadon

Tóth Vera arról is beszélt, hogy a testvére körül kialakult helyzet őt is megviseli, sokszor olyan, mintha vele történne, ami nagyon rányomja a bélyegét a hangulatára is.

Mondanék neki néhány tanácsot, de nem biztos, hogy ő ezt be fogja tartani. Előtte mindig elnézést kérek tőle, hogy én nem okoskodni akarok vagy fölényeskedni ezekben a helyzetekben, hanem egyszerűen csak segíteni

– idézte a story.hu az énekesnőt.

Véleménye szerint a húgának ezt kell megértenie, hogy benne semmilyen érdek nincs felé, egyszerűen azért próbál neki segíteni, mert szereti. Ő maga rengeteg energiát tett az önismeretbe, azt reméli, hogy a húga is erre az útra lép.

Ő mindig is egy kaméleon volt. Mindig változott a kinézete, a gondolkodásmódja, az adott partnere szerint gondolkodott egyszer-egyszer. Volt, hogy valaki nagy hatást gyakorolt rá, akkor aszerint gondolkodott. Sokszor gondoltam rá, hogy megkérdezem tőle: ebben hol vagy te, és te mit szeretnél? (…) Most rendben van magával. Kilépett egy házasságból, amit már nem akart annyira. Akárki akármit mond, ezekhez a dolgokhoz két ember kell. Amikor azt vallotta, hogy a család a legfontosabb, úgy is gondolta. Vannak emberek, akiket nem kell mindenáron megérteni, csak el kell fogadni. És ez ő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló