Bulvár

A TV2 arca keményen odaszúrt az RTL-nek

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.03 | 16:18

Szente Vajk a Dancing with the Starst méltatta.

Fotó: TV2

Ahogy arról mi is beszámoltunk, szombaton Krausz Gáborék győzelmével ért véget a 2023-as Dancing with the Stars. A győzelemhez Tóth Gabi is gratulált. A finálé vége felé a három zsűritag értékelte az évadot. Juronics Tamás szerint a nyolc hétig tartó verseny nagy érzelmeket mozgatott meg. Ördög Nóra hálát mondott a versenyzőknek, hogy ilyen színvonalassá és érzelmekkel telivé varázsolták az idei évadot.

Szente Vajk arról beszélt, tavaly debütált a műsorban, ezzel együtt ekkor szerepelt először kereskedelmi tévében.

Van egy csatorna, ami föl meri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Én a színházból jövök – az nem jobb vagy rosszabb, más világ –, de azt látom, hogy ebben a nézőkért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak csatornák, egyre mélyebbre mennek, és lehet – bocsánat a szóért – kanapéhuszárkodni vagy legóból építeni valamit, de mi itt táncot csinálunk szombat este. A reményem három irányba van: az egyik, hogy idejönnek a srácok és kockára tesznek valamit a tehetségükből azért, hogy kultúrát mutassanak a nézőknek, van egy csatorna, amelyik ezt bevállalja, és vannak nézők, akik ezt megnézik. Ez a reményem

– fogalmazott Szente Vajk, utalva az RTL műsoraira: szombat este a LEGO Masters fut a csatornán, míg péntekenként a Kanapéhuszárokat adják le.

Forrás: 24.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló