Bulvár

Rengetegen támadják, mert neki kell pelenkáznia is szerelmét!

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.03 | 07:18

Maria és Catalin szerelme nem hétköznapi: a fiatal lány makkegészséges, míg a fiú az izomsorvadás egy súlyos esetével küzd, ami teljesen mozgásképtelenné tette.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Catalin Peter (@imcatalinpeter) által megosztott bejegyzés

A pár 2019 szeptemberében az interneten ismerkedett meg: Mariának nagyon imponált az, ahogyan Catalin a világnézetéről, azon belül is a betegségéről beszélt. Először csak ezzel kapcsolatban váltottak néhány szót, majd egyre mélyebb beszélgetés alakult ki közöttük. A barátság aztán hamar kölcsönös szerelemmé nőtte ki magát, és ők ketten olyan közel kerültek egymáshoz, hogy egyértelmű volt: együtt képzelik el további életüket.

A környezetüket sokkolta a tény, hogy egy párt alkotnak. kezdetben Maria családja sem fogadta el a helyzetet, vadidegenek pedig rendszeresen aranyásónak nevezik a fiatal lányt, illetve perverznek vagy ostobának is szokták nevezni, aki az egész életét tönkreteszi “egy nyomorék” miatt. Voltak, akik egyenesen azt kommentelték, hogy milyen közöttük a szex azok után, hogy neki kell vécére vinnie Catalint, és ha beteg, pelenkáznia is – utóbbi azért ritkábban fordul elő.

Maria élete az egyetem mellett Catalin gondozásával telik, de állítják: kapcsolatuk ennél jóval többről szól, és jövő nyáron szeretnének is összeházasodni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.