Bulvár

Rázúdult a népharag Berki Mazsira, megmagyarázta a posztját

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.04 | 13:48

Hatalmas port kavart Berki Mazsi december elején megosztott bejegyzése.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, nagyon magára haragította a kommentelőket.

Bejegyzésében arról számolt be, hogy lakásnézőben járt egy olyan helyen, ahol a legdrágább apartman 750 millió forint, míg a legolcsóbb 350 millió. Ezután arról kérdezte a követőit, hogy mennyi a lélektani határ, amennyiért még szívesen vásárolnák meg az otthonukat?

“Szégyelld magad!” – Berki Mazsi nagyon durván kiverte a biztosítékot a kommentelőknél

Miután nagyon sokan fellázadtak, vasárnap megmagyarázta a bejegyzését. Berki Mazsi szerint a sajtó felkapta, és félreérthető címet adott a cikkeknek, véleménye szerint ezzel olyat sugalmazva, ami nem igaz.

Berki Mazsi “bűne” ezúttal az volt, hogy elment lakásnézőbe. Nem vásárolni, nem százmilliókat költeni, nem provokálni és nem felvágni, hanem megnézni valamit, ami különleges és ami, valljuk be, valóban elérhetetlen a többség számára. Számomra is. Akik figyelmesen megnézték a csütörtöki storymat, láthatták, hogy az említett ingatlanban, @essenceofgellert forgatni voltam

– fogalmazott a bejegyzésében. Hozzátette, sorra történnek a változások az életében, most újabb mérföldkőhöz ért, ingatlanosnak tanul. A mentorával közösen egy videósorozatot készítenek az útjáról, emellett olyan ingatlanokról is, “amelyekbe már belesni is izgalmas”.

Ahogyan izgalmas megtalálni a megfelelő otthont egy ügyfélnek, meglátni egy lakásban a lehetőségeket, összekötni a pontokat úgy, hogy mindenki nyertes legyen.

Mint írta, a felháborodás egy részét érti, “a formáját nem is minden esetben”.

Azzal egyet kell értsek, hogy az ingatlanok ára – ahogyan egész Európában – Magyarországon is megugrott. Igazuk van azoknak, akik emiatt aggódnak, együttérzek azokkal, akikben ez frusztrációt kelt. Azonban tudnotok kell, hogy van bizonyos igény drágább ingatlanokra, hiszen ha nem így lenne, ezek nem is épülnének fel.

Számított arra, hogy a posztja kiválthat ellenérzéseket, arra azonban nem, hogy “ekkora hullámokat vet majd”.

Lehetne ezeket az energiákat valami jóba csatornázni? Éles szemű követőim: ezúttal kifejezetten kérlek titeket, hogy segítsetek visszajelzéseitekkel! Nézzétek meg a videónkat és legyetek ti a tanáraim, edzőim, jószándékú kritikusaim! Mi az, ami jót sikerült, mi az, ami nem? Miben kell még fejlődnöm és mi az, amire építhetek? Ahogyan a ringben vagy a nyilvánosságban, állom a sarat és tanulni fogok belőlük, becsszó!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló