Bulvár

Itt a vége: Rossz híreket közölt G.w.M

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.07 | 18:18

Komoly döntést kellett meghoznia G.w.M-nek.

Fotó: TV2

Nincs jó állapotban Kulcsár Edina férje. Varga Márk közösségi oldalán számolt be arról, hogy egészségi állapota miatt nem koncertezhet tovább.

Kulcsár Edina az életüket bemutató realityben beszélt először arról, hogy G.w.M depresszióval és egyensúlyzavarral küzd, akkor azt is elárulta, nagyon hullámzó a rapper kedve. Varga Márk állapotával kapcsolatban több pletyka is napvilágot látott, a rapper most beszámolt az állapotáról.

Sajnos igaz a hír, miszerint nem koncertezhetek egészségügyi állapotom miatt, mivel a bal oldali egyensúlyközpontom teljesen leállt. Borzalmasan sokat készültem, hogy átállok a live verzióra fellépések szempontjából, szinte az egész évem erről szólt, de a szervezetem közbeszólt.

Mint mondta, a félórás fellépéseken is borzalmasan koncentrál, hogy le tudja adni a műsort,

amit egyébként a kezelőorvosom szerint nem szabadna, de én akkor is megyek, viszont az, hogy 60-70 percet tudjak nyújtani egy live koncerten, az jelenleg teljességgel kizárt. Szóval egyelőre nem fogok tudni nagyzenekaros koncerteket adni.

Elmondása szerint sok live koncertet le kellett mondania, köztük olyanokat is, amikre már sokan jegyet vettek.

Ezeknek az árát természetesen mindenkinek visszautaljuk.

Egyelőre az új dalok készítésére és a gyógyulásra koncentrál, de a fél órás bulikon is ott lesz, és igyekszik a maximumot nyújtani.

G.w.M-et bántalmazónak nevezték, Kulcsár Edina most reagált a vádakra


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.