Bulvár

Megszólalt a szövetség Hosszú Katinka különleges kérésével kapcsolatban

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.07 | 19:48

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka néhány hónappal a kislánya születése után is kérvényezte a Magyar Úszószövetségtől (MÚSZ), hogy januárban ő is meleg égövi edzőtáborozáson vehessen részt Dubajban.

Szeretné kiharcolni a párizsi olimpiai részvételt.

Hosszú Katinka dubaji luxusedzést és bébiszittert fizettetne az Úszószövetséggel

Wladár Sándor, a MÚSZ elnöke elárulta, ő is csak a Sportalon megjelent egyik cikkből értesült arról, hogy Katinka újra edz.

Nekem arról nem volt tudomásom, hogy újra edzésbe állt

– mondta a sportal.hu-nak a sportvezető, aki hozzátette: nincs ezzel semmi gond, hiszen Hosszú nem válogatott kerettag, ezért nem kell a szövetségnek beszámolnia arról, edz-e vagy sem, egészséges vagy beteg, esetleg sérült.

Katinka engem hivatalosan nem keresett meg azzal, hogy ő is igényt tartana a meleg égövi edzőtáborozásra. Két helyről volt tudomásom a tervéről, egyrészt, hogy erről beszélt az Indexnek, másrészt még ezt megelőzően abból az emailből, amit a szövetség egyik munkatársának küldött, s amiben pontosan leírta, mit szeretne. Szóval a hivatalos kérelem hiánya ellenére pozitív választ kapott: ha nem is azokkal az eltúlzott feltételekkel, amiket ő megfogalmazott a levelében, de azt mondtam, támogatjuk a dubaji edzőtáborozását. Ugyanazokkal a feltételekkel – repülőtársaság, szállás, edzési lehetőség, időtartam –, mint a válogatott olimpiai A-szintes kerttagjai, sőt neki fizetjük még a kisbaba utazását is, a bébiszittelést viszont maguknak kell megoldaniuk. Katinka rábólintott ezekre a feltételekre, csak az időpontot illetően kért módosítást, amire meg mi mondtunk igent.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló