Bulvár

Öngyilkos lett a csinos influenszer, olyan szinten durva kommentet kapott

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.15 | 18:18

Az influencer öngyilkossága miatt a rendőrség is nyomoz.

A 21 éves Kristina Kika Dzsukics szerb influencer, gamer, youtuber múlt szerdán követett el öngyilkosságot. A lány többször is szót emelt az internetes bullying miatt, miközben rendszeresen kapott gyűlölködő kommenteket és üzeneteket is. A szerb YouTube-sztár, Bogdan Ilics, alias

Baka Prase többször is megalázta több milliós nézettségű tartalmaiban.

Sajtóértesülés szerint az öngyilkosság hátterében is online zaklatás állhatott, bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg. Kristina azután lett ismert, hogy egy két évvel ezelőtti videóban amiatt kritizálta a balkáni youtubereket, hogy szerinte rossz hatást gyakorolnak a fiatalokra.

„Gyakran mocskolódnak és bántanak másokat,

miközben nem fogják fel, hogy hat ez a gyerekekre. Vagy tisztában vannak vele, csak fontosabb a pénz és a nézettség. De a gyerekek befogadják, amit tőlük hallanak, és utána megkeresik az oldalaimat, és olyan mocskokkal bombáznak, hogy magam sem értem, egy tízéves hogyan képes ilyet leírni. Youtuberek, van fogalmatok arról, mekkora hatást gyakoroltok a gyerekekre?” – mondta többek között a felvételen.

 

A lány szavai után azonban online lincselés kezdődött ellene.

Baka Prase több ízben kritizálta videóit és kinézetét, például azzal, hogy a fiatal lány valójában „kopasz és parókát hord”. Ezután egy dalt is közzétett, amelyben Dzsukicsot és édesanyját sértegeti. A szövegben többek között olyan kijelentések voltak, hogy „kopasz retardált” illetve „YouTube-on a srácok Tinder-kurvája.” influencerKristina halála után

ismert személyek kommentekben, üzenetekben támadták Baka Prase-t,

aki új videójában sírva állítja, hogy hónapokkal korábban bocsánatot kért Dzsukics-tól, akivel egy idő után baráti lett a kapcsolata. A férfi Dzsukics mellett másokat is rendszeresen sértegetett a csatornáján.

168óra


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.