Bulvár

“Szeretném körbevenni magam fiatal lányokkal” – Alekosz tinilányokra cserélné az anyukákat

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.15 | 11:18

Új generációt nyert meg magának azzal, hogy a Hal a tortán című műsorban nyilvánosan főzött.

A régi idők Való Világának nyertese álmában sem gondolta volna, hogy új generációt nyer meg magának azzal, hogy a Hal a tortán című műsorban nyilvánosan főz.

Mióta szerepelt a gasztroműsorban, gyakorlatilag szétszedik a nők, különösen a 18-25 év közöttiek – írja a Blikk. Alekosz elárulta, az elmúlt  időszakban elárasztották a postaládáját a levelek fiatal lányoktól, akik a közelébe akarnak férkőzni.

Olyan lányoktól, akik a Valóvilágot nem is látták, mert akkor még túl kicsik voltak. Látták ezt a mostani műsort, és mindegyikük Hal a tortánosat akar játszani velem. Ide akarnak jönni és azt akarják, hogy főzzek nekik is malacot, és viselkedjek velük úgy, mint a tévében

– nyilatkozta Alekosz, aki korábban a milfekre bukott, de már inkább a fiatal lányok vonzzák. és aki nem is rejti véka alá, hogy számára nincs szexibb egy hagymaszagú nőnél.

Az anyukák, akik járni szoktak hozzám, most háttérbe kerültek, én most az ifjúságot támogatom. Hamarosan itt a tavasz, itt a nyár, szeretném körbevenni magam fiatal lányokkal

– fejtette ki a civilben vagyonőrként dolgozó Alekosz.

Laza!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló