Bulvár

Kelemen Anna melleivel védte a 14 éves óvszer-tolvaj fiút

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.18 | 20:18

a mai nehéz időkben, amikor egy párduc kóborol egy számára idegen tájon, járványok tombolnak a világban, értékként kellene őrizni és örülni, hogy működnek még az egészséges ösztönök

A hírekből értesült Kelemen Anna arról, hogy Komáromban “elkaptak” egy 14 éves fiút, aki egy áruházból óvszert próbált lopni. A fiatal fiú ellen erőszakkal elkövetett lopás vétség miatt indult büntetőeljárás.

Mindezt a rendőrségi oldalon azzal a címmel tálalták, hogy “ciki lebukás“:

cikilebuk

A meztelenkedős modell úgy érzi, a fiú nem követett el akkora bűnt, hogy ezt érdemelje.

„Hallom a hírekből, miszerint Komáromban ‘elkapták’ a 14 éves fiút, aki épp most magyarázkodhat a rendőrkapitányságon ‘szörnyű bűne’ elkövetése miatt. A jelek szerint egészséges férfiúi kíváncsiság vezérli (vezérelte) és felelősségteljes gondolkodás. Nem értem, miért kell most Őt így traumatizálni, pláne most, karácsony közeledtével igazán mutathattunk volna egy kis megértést, s néhány óvszerrel megajándékozhattuk volna. Ki tudja, talán a nőktől is elmegy a kedve, vagy a barátnője egy számmal növeli a meg nem született gyermekek számát a statisztikában ….a mai nehéz időkben, amikor egy párduc kóborol egy számára idegen tájon, járványok tombolnak a világban, értékként kellene őrizni és örülni, hogy működnek még az egészséges ösztönök”

– írta Instagram-oldalán Kelemen Anna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló