Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

„Két fiatalabb modellre cseréltem a szexbábu feleségemet” – a döglött csirkével kéjelgő kazah összejött egy hamutartóval

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.23 | 10:18

A kazah testépítőnek a két újabb szexbábu felesége mellett egy szeretője is van. Egy hamutartó.

A 36 éves Jurij Tolocskóról először elvette Margó nevű szexbábuját, aztán elvált tőle és kapcsolatot kezdeményezett egy másik, Lola nevű szexbábuval. A páratlan páros pedig a pánszexuális testépítő legújabb Instagram-bejegyzése szerint kiegészült egy harmadik taggal, Lunával – aki szintén egy szexbábu.

Mostanában sok munkám volt, ezért kevesebb időt töltöttem velük. (…) De a közelgő ünnepek alkalmából majd szórakozunk egy kicsit

– mondta Tolocsko a Mirror beszámolója szerint.

A férfi egyébként 2020 novemberében vette feleségül Margót egy hagyományos szertartás keretében a családtagjai és a barátai társaságában. A mézesheteknek azonban vége szakadt, mikor Tolocsko megcsalta Margót egy fémmaszkkal.

Azóta már új partnere van, akiket a tervei szerint rengeteg ajándékkal fog elhalmozni az ünnepek alkalmával amikor végre újra meghitt hangulatban lehet velük.

A döglött csirketetem szerinte tökéletesen helyettesíteni tudta Margót. Nem meglepő, hogy Jurij megint szerelmes, és a szerelem nem viszonzatlan, hiszen a tetem amelyet amúgy Lolának becéz, nem tudott tiltakozni a frigy ellen.

Tolocsko arról is beszélt, hogy az év elején beleszeretett egy hamutartóba. Erre a hamutartóra azonban azóta már csak szeretőként tekint.

Míg Loláról és Lunárul így nyilatkozott:

A helyzet az, hogy Lola és Luna a feleségeim. Imádom, amikor mellettem vannak a házamban.

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a december 25-i karácsonyozás csak az ő hóbortja, Kazahsztánban ugyanis az ortodox hagyományokat követik, és január 7-én ünneplik Krisztus születését.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló