Bulvár

Barbira rátörte az ajtót, számtalanszor megverte, zsarolja – Az Opitz Barbi ügy egyre mocskosabbá válik

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.24 | 10:18

A család többször is Facebook-posztban kért segítséget, illetve a rendőrségre is bejelentést tettek.

Péntek délután Opitz Barbi édesanyja és testvére keresték az énekesnőt, aki csütörtökön vonattal indult el Alberthez, ám azóta nem adott magáról életjelet.

Barbi testvére és egy közeli barát is azt állítja: a fiú életveszélyesen megfenyegette az énekesnőt, ráadásul nem ez volt az első alkalom. Barbit a rendőrök megtalálták, Albertet pedig előállították a rendőrök.

Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz*rjukat

– írta az Instagram-oldalán Albert.

A válaszra sem kellett sokat várni, az énekesnő nővére reagált a sógor szavaira:

Tegnap megtették a feljelentést, nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ezzel nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.