Bulvár

Hátborzongató dolgot jövendölt 2024-re a jós

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.29 | 11:48

A közelgő 2024-es év nem ígérkezik könnyűnek az ikonikus jós, Nicolas Aujula szerint.

A pszichikus, aki korábban sikeresen megjósolta a covidot, a Black Lives Matter mozgalmat és Harry és Meghan Oprah-interjúját, most újabb előrejelzéseket tett a következő évre vonatkozóan.

A dél-londoni médium azt állítja, hogy belső hangja és látomásai alapján jövőre egy új királyi botrány kerül nyilvánosságra, amely Meghan Markle számára “szívfájdalmat” okoz majd. Emellett politikai és társadalmi zűrzavarokra is számít 2024-ben.

Nicolas Aujula az egykori amerikai elnök életében is változást lát, úgy véli, hogy Donald Trump hatalma növekedni fog, és akár új karrier előtt is állhat, de magánélete nem lesz zökkenőmentes.

A jós továbbá úgy gondolja, hogy a szélsőjobboldali gondolatok erősödni fognak, és a szélsőjobboldali politika sötét formában tér majd vissza. A társadalom egy részében úgy érzi, hogy növekedni fog a szélsőjobboldali hívők száma, és ez a tendencia nemcsak 2024-re, hanem a következő évekre is kihat.

Az gazdaságot illetően Nicolas arra számít, hogy az olajárak emelkedni fognak, a dollár tovább gyengül, ami magasabb megélhetési költségeket eredményez. Szomorúan előrejelzi, hogy élelmiszerhiány vagy terméskiesés is bekövetkezhet.

Az előrejelzései a korábbi sikerei alapján felkeltik az érdeklődést, és sokan figyelemmel kísérik majd, hogy mennyire válnak valóra azok a következő év során.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló