Bulvár

Ömlött a vér a Wizzair utasából, pánikszerű kényszerleszállásra került sor

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.30 | 11:18

Az utasok úgy érezték magukat, mintha egy katasztrófafilmbe csöppentek volna csütörtök délután a Budapestről Abu-Dzabiba tartó Wizz Air gép fedélzetén.

Fotó: Pixabay

A járat késéssel indult, de ez még senkit sem aggasztott. A valódi dráma akkor kezdődött, amikor az egyik utas, egy középkorú asszony rosszul lett a fedélzeten. A szemtanúk szerint a nő tünetei láthatóan súlyosak voltak, de a legnagyobb pánik akkor tört ki, amikor az asszony hirtelen elájult, és durván vérzeni kezdett.

A személyzet megnyugtatta az utasokat, hogy van orvos a fedélzeten, de a helyzet váratlanul súlyosbodott, amikor az asszony vérzése egyre inkább eldurvult. A gépen tartózkodott két orvos is azonnal segíteni próbált, de nem sikerült elállítani a vérzést. A kapitány úgy döntött, hogy megszakítják az utat, és kényszerleszállást hajtanak végre Ankarában, Törökországban.

A leszállás után a török mentőszolgálat átvette az asszonyt, aki – mint kiderült – korábban műtéten esett át, és a heg szakadhatott fel, ezzel okozva súlyos vérzést.

A Wizz Air gépe négyórás késéssel érkezett meg Abu-Dzabiba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló