Bűnügy

Hátborzongató részletek: így lett alkalma szíven szúrni a fiatal rendőrt a démonokat látó gyilkosnak

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.15 | 16:22
  • trendindex: 5

Sokakban felmerült a kérdés, hogy hogyan volt alkalma szíven szúrni az őrült gyilkosnak a rendőrt, ha a helyszínre három rendőr is kiérkezett.

A Blikk információi szerint a tragédiát egy szörnyű véletlen okozta. A démonokat látó férfi a négy emeletes épület minden lakójához bekopogott, dörömbölt az ajtókon, majd rátörte az ajtót egy 80 éves nőre. A szomszédok riasztották a rendőrséget és nem sokkal később három rendőr a helyszínre érkezett, akik lekapcsolták az ámokfutót és megkezdték az igazoltatást.

Baumann Péter ekkor egy 17 centiméteres kést talált az elkövetőnél, amit elvett tőle és zsebre tett. Az igazoltatás során azonban váratlanul lekapcsolt a világítás a lépcsőházban, az őrült férfi pedig azonnal kihasználta a vaksötétet, neki ugrott Baumann Péternek, elvette tőle a kést és kétszer szíven szúrta. A sötétben a késsel hadonászva a másik két rendőrt is megsebesítette, de ők azonnal a nyomába eredtek. A sérült rendőrök üldözőbe vették az utcára kirohanó férfit, többszöri figyelmeztetés után lábon lőtték, majd elfogták.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló