Bűnügy

Felfoghatatlan borzalom: mindkét szemére megvakított egy nőt volt élettársa

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.07 | 18:48

A szabolcsi férfi elmenekült, most is keresik.

Rettenetes bűncselekménye után elmenekült az a férfi, aki mindkét szemére megvakította volt élettársát a Szabolcs megyei Kemecsén. A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel kutatnak utána.

“A húgom ott térdelt, az egyik szeme nem volt meg,

a másik az az arcán lógott, odamentem azonnal neki segíteni” –  mondta el az ATV-nek az áldozat testvére a szörnyűséget. A kemecsei ház melletti területen dulakodás nyomai és vérnyomok láthatóak. A 36 éves férfi itt vakította meg mindkét szemére 26 éves élettársát. A nő anyja sokkot kapott, kirohant a házból:  “a lány kiabálta, hogy anya ne gyere ide, mert rosszul leszel, amikor elkezdtem szaladni, az elkövető gyorsan elkezdett futni. Amikor megláttam a lány szemét, amikor rávilágítottam, akkor (…) én megijedtem, pánikrohamot kaptam.”

Az áldozat kritikus állapotba került.

Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat regionális szóvivője elmondta, hogy a kiérkező mentősök fiatal nőt találtak súlyos szemsérülésekkel. Azonnal infúziót kötöttek be, gyógyszerekkel csillapították fájdalmait, ellátás után azonnal kórházba szállították. A férfit néhány héttel korábban hagyta el a nő. Őt a családja többször is kérte, hogy ne álljon szóba a volt párjával, ne is találkozzon vele. Testvére a könnyeivel küszködött, amikor a történtekről beszélt.

“Felfoghatatlan, borzalmas dolog ami történt,

a négyéves kislánya kérdezi, hogy bátya, anya engem nem fog többé látni soha? Erre egyszerűen nincsenek szavak, nem tudjuk, mit mondjunk neki, ez felfoghatatlan” – mondta Lakatos Roland.

A brutális elkövető jelenleg is menekül a rendőrök elől.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló