Bűnügy

VV Fanni-ügy: felismerte a vádlott nagypapája azt a véres kötelet, ami összefüggésbe hozható a meggyilkolásával

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.11 | 17:18

Folytatódik a rejtélyes körülmények között elhunyt VV Fanni tárgyalása.

Kép: RTL

Blikk. hu újságírója szerint a bírónő ismertette a 2017. november 20-án nyomtalanul eltűnt egykori valóságshow szereplő édesapjának, Novozánszki Sándornak a rendőrségen tett vallomását. Fanni holtteste azóta sem került elő. Megölésével egy dunaújvárosi férfit, B. Lászlót vádolja az ügyészség.

A középkorú férfi elmondta:

egy lakatos segítségével mentek be Fanni bérelt lakásába, miután napok óta a feleségével együtt nem tudtak a lányukkal beszélni.

Az ingatlanban ott voltak Fanni imádott kutyái, akik furcsa módon nem voltak igazán éhesek, pedig elvileg jó ideje nem kaptak enni. A lány megölésével vádolt B. László szerint ez arra utalhat, hogy miután ő és Fanni elhagyták a lakást valaki járt ott.

Az édesapa vallomása után a vádlott nagypapájának vallomását ismertette a bírónő. Az idős férfi jámbor, jóravaló embernek írta le unokáját, akinél soha nem tapasztalt agressziót. A nagypapa felismerte azt a kötelet, amelyen a rendőrök megtalálták Fanni vérét, elmondása szerint az a vádlott családjáé volt.

B. László egyik ismerőse és korábbi üzlettársa vallomásából kiderült: B. László egymillió forintot kért kölcsön tőle Fanni eltűnésének napján. A férfi nem adott, mert állítása szerint megbízhatatlan, nagyotmondó embernek ismerte meg B. Lászlót. Azt azonban, ahogy a nagypapa, ő is leszögezte: agresszív viselkedést soha nem tapasztalt a vádlottnál.

A kötélről készült fotó a Blikk.hu cikkében látható.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló