Bűnügy

Magyaros vendégszeretet: nem igazán örült a vendégnek, inkább arcon lőtte

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.14 | 13:18

Légpuskával lőtte arcon szomszédja vendégét a Tolna megyei férfi.

A szekszárdi kórházban február tizedikén este egy dunaszentgyörgyi lakos jelentkezett ellátásra. A férfit légfegyverrel lőtték arcon egy szedresi utcában. A sérült elmondta, hogy az egyik ház előtt beszélgetett az ismerőseivel a kisteherautója mellett, amikor az arca bal felén fájdalmat érzett, majd vérezni kezdett. Az orvosi ellátása során megállapították, hogy egy

légpuska lövedék fúródott az arcába,

melyet műtéti úton távolítottak el. A légpuska okozta sérülés az orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló. Az elkövetőt egy napon belül sikerült  azonosítani a szekszárdi rendőröknek. A lövöldöző egy, az utcában élő 31 éves szedresi férfi volt. A lakhelyén tartott kutatás során lefoglaltak tőle egy légpuskát, valamint néhány hozzá tartozó lövedéket. Ezeket igazságügyi szakértő fogja majd megvizsgálni.

Az elkövetőt előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki,

ennek során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy zavarta az utcán hangoskodó társaság, de nem szólt nekik. Elővette a légpuskáját, először saját udvaráról lőtt egyet, majd átment egyik szomszédja udvarára és onnan is lőtt egyet az autó felé. Nem gondolta, hogy az egyik lövés a sértettet találja el.  A lövedékek másoknak nem okoztak sérülést, az autó karosszériája viszont megrongálódott. A szekszárdi rendőrök nyomoznak az ügyben.

Police


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló