Bűnügy

Közeledik az áttörés Madeleine McCann eltűnésének ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.16 | 17:28

Az első számú gyanúsított jelenleg is ül.

A Portugáliában eltűnt Madeleine McCann feltételezett elrablójára és gyilkosára, Christian Brücknerre újabb eljárás vár. Brücknert súlyos dolgokkal vádolják: többrendbeli nemi erőszak mellett két, 2000 és 2017 között, gyermekek elleni szexuális bűnelkövetéssel is.

Mivel a védelem szerint az ügy laikus bírája elfogult,

a tárgyalást szinte azonnal felfüggesztették. A bíróság egy hét múlva dönt arról, hogy elvegye-e az ügyet a laikus bírótól. Az illető állítólag Twitter-üzenetben Jair Bolsonaro volt brazil elnök és egy állatkínzó halálát remélte.

A hétéves börtönbüntetését töltő Brückner ellen az alsó-szászországi Braunschweig bírósága emelt vádat. Egy 72 éves amerikai nő algarvei otthonában való megerőszakolása mellett egy

14 éves lány szexuális zaklatásával

és egy fiatal nő 2004-es megerőszakolásával is vádolják. Brückner a vád szerint videóra vette a fiatal nő megerőszakolását.

A német rendőrség már 2020-ban valószínűsítette, hogy a brit kislány meghalt, Brücknernek pedig köze van az eltűnéséhez, de

eddig nem emeltek vádat ellene.

Madeleine McCann néhány nappal negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án, egy családi nyaralás során tűnt el Praia da Luz egyik üdülőkomplexumának szobájából, miközben szülei a szobától pár méterre vacsoráztak barátaikkal.

Elképesztő fordulat Maddie McCann-ügyében


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.