Bűnügy

Rafaeléktől vett házat 200 millióért, kifizette nekik, aztán elzavarták

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.16 | 11:18

Az előző lakók nem engedik beköltözni egy érdi luxusingatlan tulajdonosát.

Szabó Károly tavaly tavasszal vett meg közel 200 millió forintért egy érdi luxusingatlant, amin amúgy használatbavételi engedély sem volt.  A vételárat kifizette az előző tulajdonosnak, költött is a házra, a megegyezés után mégis megengedte az eladóknak, hogy pár hónapig még ott lakhassanak. A vállalkozót egy év alatt sem engedték beköltözni új ingatlanába, ráadásul a napokban egyre agresszívabbak lett a házban élő kompánia.

Te vennél ezektől házat?

„Már odamenni sem merek a saját házamhoz, mert rám támadtak. Mindennaposak a fenyegetések, legutóbb a feleségem apjának üzentek, baja lesz a lányának, ha nem engedem el ezt a házat”

– nyilatkozta Szabó.

A jogos tulajdonos egy biztonsági céget bízott meg a földhivatali iratok szerint is a tulajdonában levő ház megfigyelésével, illetve azzal, hogy felügyeljék, a teljes berendezéssel együtt megvett, előre kifizetett házból semmit se vihessenek ki a lakók.

Szerdán este a família rátámadt a biztonsági cég munkatársaira.

Nekimentek a kocsijuknak, összetörték azt, nem engedték őket kiszállni, bántalmazták őket. Pont az esti váltás idején történt a támadás, az akkor érkező másik őrnek is nekimentek, majd bemenekültek a házba. A biztonsági cég és a megtámadott őrök értesítették a rendőrséget és feljelentést tettek. A tanúvallomások és biztonsági kamerák által rögzített jelenetek alapján három, a házban élő ember ellen adtak ki elfogatóparancsot:

Rafael Johannát, Nagy Lászlót és 17 éves fiukat,

ifjabb Nagy Lászlót is körözi a rendőrség. A garázda család az általuk jogtalanul használt házban bujkálva várja a rendőröket, s nem zárható ki, hogy ellenállnak majd a hatóság intézkedésének. Szabó Károly a Blikknek a fejleményeket úgy kommentálta, reméli, elviszi őket a rendőrség.

Napok óta hallgatott, most előkerült Orbán Viktor


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló