Bűnügy

Autósüldözés volt Csepelen: Így menekült a rendőrök elől a férfi – videó

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.13 | 11:49

Menekülni próbált Csepelen egy autós, de a rendőrök elfogták. A kocsijában kábítószerfogyasztásra utaló eszközöket találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2023. április 7-én 15 óra körül egy személygépkocsit akartak ellenőrizni Csepelen, a Szent Imre téren.

A járművet korábban is többször megállították már, az abban utazókkal szemben kábítószerfogyasztás miatt kellett intézkedniük. A volánnál ezúttal egy átaluk ismeretlen férfit láttak, aki a megállásra felszólító rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyva elhajtott. A járőrautó kéklámpa és sziréna használatával követte, miközben hangosbeszélőn is többször megállásra szólították fel.

A Renault, nyomában a járőrautóval a Vermes – Táncsics – Árpád- Zsák Hugó – Duna utca útvonalon próbált egérutat nyerni, de a rendőrök végig a nyomában voltak. A menekülő útját az Ady Endre úton zárta el egy szemből érkező másik járőrautó.

Az autós ekkor kiugrott a járműből, és gyalog próbált kereket oldani, de a rendőrök gyorsabbnak bizonyultak, és öt méteren belül elfogták.

Mivel a menekülő megálláskor nem húzta be kocsijának kézifékjét, az autó nekigurult a mögötte álló rendőrségi járműnek. A férfi kocsijának átvizsgálásakor az is kiderült, hogy miért volt ilyen sürgős a dolga:

az utastérben drogfogyasztáshoz használt pipa, üres fólia darabok, és egy kábítószergyanús sodort cigaretta volt.

A 24 éves R. Jánost mintavételre állították elő, a kocsiból lefoglalt anyagokat szakértői vizsgálat alá vetik. Mivel a férfi először testvére adataival próbálta magát igazolni, XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nem csak kábítószer birtoklása vétség, hanem közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt is eljárást indított.​


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
BabaMama
Megmutatta babáját Dukai Regina
  • szerző:nuus
  • 2023. 06. 07.