Bűnügy

Ilyen nincs: éjszaka ellopták a telephelyről a rezet, másnap reggel leadták ugyanott

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.25 | 10:48

A fővárosi rendőrök elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint több száz kilogramm rezet loptak el egy telephelyről, majd ugyanott leadták.

Egy XV. kerületi fémhulladék-telephely üzletvezetője tett bejelentést arról, hogy valaki rendszeresen lop a cégtől, mivel több elszámolásnál is hiány keletkezett. Az alkalmazottakkal visszanézték a biztonsági kamerák felvételeit, melyen látták, hogy két férfi éjszakánként bemászik az udvarra, és színesfémeket lopnak.  A felvételekről felismerték az egyik férfit, aki régóta járt hozzájuk, de az utóbbi időben egyre nagyobb mennyiségű színesfémet adott le.

A feltételezett elkövetők 2021. május 20-án éjfél körül ismét megjelentek a telepnél, és amíg egyikük őrködött, társa  zsákba pakolta a fémet. Ezúttal viszont a biztonsági őrök megzavarták őket.

A rendőrök egy román állampolgárt még a helyszínen, míg társát, Gy. Szabolcsot két órán belül egy IV. kerületi házban fogták el.

A rákospalotai nyomozók a 28 éves Gy. Szabolcsot és a 66 éves román állampolgárt lopás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A két férfi az eljárás során szabadlábon védekezik. A fémhulladék-lerakó telephelynek közel félmillió forint kárt okoztak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló