Bűnügy

Baltával végzett gyermekeivel az aszódi férfi

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.28 | 13:18

Újabb információk derültek ki az aszódi gyilkosságról.

Két holttestet találtak egy aszódi társasházban csütörtökön este. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás indított. A gyászoló édesanya is megszólalt a történtekről.

A Bors információi szerint a 14 éves Tímeát és a 16 éves Júliát egy láthatás alkalmával gyilkolta meg édesapjuk. Mint kiderült, az aszódi férfi egy baltát használt a gyilkossághoz.

A gyilkosságok elkövetése után a férfi a Vámosgyörkkel szomszédos Adács felé indul. Leparkolt, majd később nekiszaladt az érkező vasúti szerelvény oldalának. Túlélte, a jármű viszont levágta az egyik lábát. A mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Információk szerint a lányokat eltűntként keresték, miután édesanyjuk bejelentést tett a rendőrségen, hogy lányai nem értek haza a hétvége után.

Az Aszódon lévő társasház lakóinak feltűnt a férfi lakásából kiáramló erős szag, ezért értesítették a rendőrséget. Akkor még nem tudták, hogy gyilkosság történt.

A Bors információi szerint Tamás, az apa hosszú évek óta rettegésben tartotta volt párját és közös gyermekeiket. Négy évvel ezelőtt költözött Vámosgyörkre az anya lányaival. A szomszédok elmondása alapján a tanárnőként dolgozó anya mindenkitől arról érdeklődött az ingatlan vásárlás előtt, hogy biztonságos-e az utca. Később be is kamerázta a házat, amit hatalmas kerítés is véd.

A helybéliek elmondása alapján azonnal sejtették, hogy a család körül valami nincs rendben. Zsuzsanna udvariasan, ugyanakkor határozottan közölte a helybéliekkel, hogy nem szeretne közvetlenebb kapcsolatba kerülni senkivel. A gyerekek később kicsit már feloldódtak, de az utcára ritkán merészkedtek ki.

Az egyik szomszéd azt is elmondta a lapnak, hogy a lányok nem szívesen mentek apjukhoz.

– mondta a Borsnak az egyik szomszéd.

Forrás: Bors

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló