Bűnügy

Heti hülye – ittasan, jogsi nélkül menekült a rendőrök elől, de kiderült hogy elfogatóparancs van ellene érvényben

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.16 | 15:48
  • trendindex: 2

A dombóvári rendőrök 2021. június 13-án 22 óra 35 perckor Gyulajon járőröztek, amikor egy személygépkocsira lettek figyelmesek, melynek nem volt első rendszámtáblája. Az egyenruhások meg akarták állítani az autót, de annak sofőrje, mikor észlelte a rendőri jelzést, gyorsítani kezdett. Munkatársaink utánamentek, és végül Kurdon sikerült megállítani a kocsit. A járművezető kiugrott az autóból, és megpróbált elmenekülni, de végül a rendőrök elfogták.

123rf

A férfi igazoltatása során megállapították, hogy ellene két körözést, valamint egy elfogatóparancsot is adtak ki hatóságok. A sofőr adatainak ellenőrzése során kiderült az is, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt megszondáztatták, mely pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították, mely megerősítette az ittasság gyanúját.

Az egyenruhások a 22 éves férfit, aki nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, mert korábban több büntetőeljárást is folytattak vele szemben, őrizetbe vették, majd bíróság elé állították.

A dombóvári rendőrök az általa elkövetett szabályszegések miatt büntető- és szabálysértési feljelentést is tettek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló