Bűnügy

Bekeményített a rendőrség: 606 főt igazoltattak Siófokon – videóval

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.03 | 16:18

A fokozott ellenőrzés során a rendőrök 606 főt igazoltattak, közülük öt főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetőleg szabálysértési eljárás azonnali lefolytatása miatt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség és a társszervek munkatársai 2021. július 2-án 21 óra és július 3-án 6 óra között összehangolt rendészeti és bűnügyi ellenőrzéseket hajtottak végre Siófokon, a Petőfi sétányon – írja a Police.hu.

siofok

A művelet célja a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, megakadályozása, illetve megszakítása volt.

Az idegenforgalmi szezonban a város lakossága a többszörösére duzzad,

megnövekedett látogatói létszám és éjszakába nyúló rendezvények jellemzik a sétányt és környékét.

A rendőrség az évnek ebben az időszakában alapvetően megerősített létszámmal van jelen, és az önkormányzattal, társszervekkel, polgárőrséggel szorosan együttműködve hajtja végre feladatait. Az egyenruhások a közrend és közbiztonság fenntartása mellett segítséget nyújtanak a hozzájuk forduló magyar és külföldi állampolgároknak egyaránt, valamint jelenlétükkel erősítik a helyi lakosok és a turisták szubjektív biztonságérzetét.

Négy esetben büntetőfeljelentést tettek garázdaság, öt esetben szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli árusítás, tiltott prostitúció, illetve szexuális szolgáltatásra felhívás tilalma miatt, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Forrás:Police.hu
Címlapkép:Police.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Nem vagyunk kint a vízből
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 11.