Bűnügy

Horror: Emberi végtagokat találtak egy csatornába dobott hűtőszekrényben

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.26 | 17:18

Emberi maradványokra, két karra és két lábra bukkantak a rendőrök a kelet-belgiumi Liege mellett, egy csatornába dobott hűtőszekrényben

Emberi maradványokra, két karra és két lábra bukkantak a rendőrök a kelet-belgiumi Liege mellett, egy csatornába dobott hűtőszekrényben – tájékoztatott a Le Soir című, francia nyelvű belga napilap szerdán.

Kép: Unplash

A napilap internetes oldalán a liege-i ügyészség információira hivatkozva arról tájékoztatott, hogy a Hermalle-sous-Argenteau település közelében, a Meuse-folyó kanyarulatait összekötő Albert-csatornán lebegő hűtőszekrényben talált emberi maradványok egy nő végtagjai lehettek.

Catherine Collignon, a liege-i ügyészség szóvivője elmondása szerint a férfi, aki kihalászta, majd kinyitotta a csatornán úszó hűtőszekrényt, értesítette a rendőrséget. A szemtanút kihallgatták, az ügyben gyilkosság vádjával eljárást indítottak ismeretlen tettes ellen.

Az orvosszakértő, a laboratórium és az úgynevezett áldozatazonosító szolgálat (DIV) a felfedezés helyszínére vonult.

Megállapították, hogy az emberi maradványok ugyanannak a személynek a karjai és lábai

– tájékoztatott.

A körmök és az ujjakon található ékszerek is arra engednek következtetni, hogy női test végtagjairól van szó

– fogalmazott a szóvivő, majd hozzátette: most a legfontosabb az áldozat azonosítása annak megállapítására, hogy az eset kapcsolatba hozható-e egy már korábban bejelentett eltűnéssel.

A vizsgálatnak azt is meg kell állapítania, hogy a hűtőszekrényt autóból, egy hídról vagy hajóról dobták-e a vízbe – tette hozzá az ügyészségi szóvivő a napilap tájékoztatása szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.