Bűnügy

Brutális gyilkosság – megölték és betonba öntötték a fiatal nőt

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.08 | 18:18

Az ártatlan kiruccanása az utolsó volt, brutális módon ölték meg és rejtették el a testét a gyilkosság után.

Egy hét leforgása alatt ment tönkre a fiatal édesanya családjának élete. A 25 éves Joice Maria da Gloria Rodrigues szeptember 27-én, hétfőn a nagyapját ment el meglátogatni, de már sosem tért haza. Miután észrevették a brazíliai Sao Vicente-ben élő nő eltűnését, a szerettei minden elképzelhető módon megpróbálták elérni, de a mobiltelefonja ki volt kapcsolva, így a rendőrségen tettek bejelentést.

A férjezett, kétgyermekes Joice-t eltűnt személyként kezelték, ám a közelben, egy épületben az építésvezető napokkal később rossz szagot érzett. Kihívták a rendőrséget, akik szétverték az épület lépcsőjét, ami alatt iszonyú látvány fogadta őket: a fiatal asszonyt meztelenül, a nyakára tekert pólóval, holtan találták meg.

A gyilkosságért az előzetes hírek szerint egy 54 éves kőművest és egy 35 éves vállalkozót tartóztattak le. Előbbi beismerte, hogy megölte a fiatal nőt, és elrejtette holttestét, kollégáját is bevonva a bűncselekményekbe. A vállalkozó tagadta, hogy köze lett volna a gyilkossághoz.

A kőműves állítja, hogy a nővel a halála előtt egyetértésen alapuló szexuális kapcsolatot folytatott, a nyomozást vezető Thiago Nemi Bonametti rendőrfőkapitány úgy véli, a helyszínen – egyelőre ismeretlen okok miatt – vita alakult ki a fiatal nő és a vállalkozó között.

Bonametti szerint a vállalkozó volt az, aki először fojtogatni kezdte a nőt, mielőtt segítséget kért kollégájától, aki ezután asszisztált neki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.