Bűnügy

Herczeg Zoltánt szörnyű körülmények között tartják a börtönben – napokig átöltözni sem tudott

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.27 | 10:18

Pár napja robbant a hír, hogy az ismert divattervezőt, Herczeg Zoltánt letartóztatták kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanúja miatt.

Kép: RTL

Mint azt korábban megírtuk, a divatguru a fogyasztást elismerte, de a kereskedést tagadta. Herczeg Zoltán egyik barátja most elmondta a Blikknek, hogy Herczeg egyelőre tartja magát, szűkszavúan a barátjának, Mariannak is üzent.

“Úgy tudom, annyit üzent, hogy nyugodjak meg, mert volt kollégista, ismerős neki a bezártság, a vacak étel és a rossz társaság. Amennyire azonban tudom, mélyen le van sújtva, és mivel nagy az igazságérzete, folyamatosan azon rágódik, miért történt ez vele. Ráadásul napokig abban a ruhában volt, amiben letartóztatták: úgy tudom, csak kedden küldhettek be neki tiszta holmit” – mesélte a Blikknek Herczeg neve elhallgatását kérő barátja.

Azt hittem, létezik betyárbecsület, de már tudom, hogy nem. Úgy tudom, az az illető vallott Zoli ellen, aki szintén érintett volt Herczeg drogügyében. Több közeli barátja és a párja is figyelmeztette már, hogy vigyázzon ezzel az emberrel, mert elég rossz híre volt

– mondta a lapnak Herczeg egyik közeli barátja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.