Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bűnügy

Gyomorforgató borzalom – több mint 100 halottal közösült a kórházi dolgozó

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.06 | 11:18
  • trendindex: 2

A kórházban dolgozó férfi képeket és videókat tárolt arról, ahogy a halottasházakban különböző női holttestekkel fajtalankodik.

David Fullert még 2020 decemberében tartóztatták le a brit hatóságok, mivel összefüggésbe hozták egy 1987-es kettős gyilkossággal, amelynek során két nőt ölhetett meg. A nyomozás során átkutatták Fuller házát, ahol még nagyobb borzalmakat találtak.

Fuller laptopjának és adathordozóinak átvizsgálása során ugyanis a nyomozók felfedezték, hogy a kórházban dolgozó férfi képeket és videókat tárolt arról, ahogy a halottasházakban különböző női holttestekkel fajtalankodik.

A brit férfi végül a nyomozók kérdésére elismerte, hogy valóban ő ölte meg a két fiatal hölgyet még 1987-ben, valamint elmondása szerint legalább 100 női holttestet erőszakolhatott meg a kórházi munkája során.

A két gyilkosság során egyébként egy 25 és egy 20 éves fiatal lányt ölt meg Fuller. A 25 éves Wendy Knellt megfojtotta és a bizonyítékok szerint halála előtt és után is megerőszakolta. Öt hónappal később pedig a 20 éves Caroline Pierce is fojtás és nemi erőszak áldozata lett.

Legalább 5 terrabájtnyi fájlt találtak a gépén, amely igazolja a női holttestek meggyalázását. Saját bevallása szerint legalább 100 halottal fajtalankodott és egyáltalán nem válogatott:

kisgyerekkel és 100 éves nővel is egyaránt csinálta.

A brit média és a rendőrség egyaránt egyetértett abban, hogy a férfi Nagy-Britannia történetének talán legelvetemültebb szexuális bűnözője, az egyenruhások például kijelentették, hogy ehhez hasonló bűncselekmény-sorozat még nemigen volt az ország történetében.

Láttad már legújabb videónkat? Ha nem itt tudod megnézni ⤵️


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.