Bűnügy

Napi hülye – bedrogozva tört be a rendőrhöz, aki egy hete kapta el

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.06 | 18:18

Egy hét leforgása alatt kétszer fogtak el egy besurranó tolvajt Nagykőrösön, az illető másodszor pechére éppen a korábban rajtaütő rendőr lakásán próbálkozott.

Október 28-án az udvarán gerebléyzett egy 82 éves nagykőrösi asszony, amikor egy ismeretlen nő szóba elegyedett vele. Az asszonynak feltűnt, hogy egy jó ideje már szóval tartja a nő, de a következő pillanatban már egy szintén idegen férfi sétál ki a házából.

A beszélgetésnek hirtelen vége szakadt és mindketten távoztak. Az idős nő ekkor szembesült a ténnyel, pénztárcáját és kulcscsomóját ellopták. A kihívott rendőrök a helyszíntől közelében igazoltatták a 27 éves L-B. Krisztiánt és társát, a 41 éves L. Jánosnét, akik a kérdésekre előbb zavartan és összefüggéstelenül válaszoltak, majd a rendőrség beszámolója szerint

megtörtek és egybehangzóan beismerték tettüket

A férfivel szemben lopás, a nővel mint bűnsegéddel szemben indult eljárás, de atörténet ezzel nem ért véget. L-B. Krisztián pár nappal később egy újabb ingatlant szemelt ki, a szerencsétlenségére éppen az őt korábban elfogó rendőr lakását. A rendőr a kutatás zajára kirohant az előszobába, és szembe találta magát a besurranó tolvajjal, aki egy hangfallal a kezében futásnak eredt. A lakástól nem messze fogták el, a kábítószer gyorsteszt MDMA, valamint metamfetamin származékot mutatott ki nála. Lopás, valamint kábítószer birtoklása megalapozott gyanúja miatt rendelte el a bíróság a letartóztatását.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló