Bűnügy

Késeléssel ért véget egy karácsonyi buli Csákvároon

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.23 | 11:48

A Fejér megyei rendőrök egy 29 éves csákvári lakost gyanúsítanak azzal, hogy hátba szúrta ismerősét.

Egészségügyi intézményből érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. december 21-én este arról, hogy oda a mentőszolgálat munkatársai beszállítottak egy férfit, aki úgy nyilatkozott, hogy hanyatt esett és megsérült, a kezelőorvos azonban megállapította, hogy a férfit bántalmazás érte. A hátán két szúrt sebet talált, melyek életveszélyes sérülések – írják a rendőrség honlapján.

A rendőrök forró nyomon elindulva, a beszerzett adatok és bizonyítékok alapján néhány órán belül elfogták a feltételezett támadót, egy 29 éves csákvári férfit, akit őrizetbe vétele mellett életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított

egy Csákváron tartott céges rendezvényen előzetes szóváltást és dulakodást követően késsel többször megszúrta a 48 éves sértettet, akinek egy bordája eltörött és a tüdeje megsérült.

Hozzá a helyszínen lévők mentőt hívtak, akik a sérültet kórházba szállították. A támadó a bűncselekmény helyszínéről elmenekült, a nyomozók azonban barátjának ingatlanánál elfogták.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az őrizetbe vett gyanúsított vonatkozásában előterjesztést tettek a személyi szabadságát korlátozó bírói kényszerintézkedés elrendelésének indítványozására.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira péppé alázta Piquét
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 14.